
Apparaten en accessoires
Pencas de acelga con beicon y nueces
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 raciones
Ingrediënten
-
de nueces peladas40 g
-
dientes de ajo2
-
de aceite de oliva virgen extra20 g
-
de dados de beicon ahumado125 g
-
de pencas de acelga en trozos de 2 cm500 - 600 g
-
de sal1 pellizco
-
de pimienta molida1 pellizco
Voeding per 1 ración
Calorieën
232.8 kcal /
973 kJ
Eiwitten
10.3 g
Vetten
18.6 g
Koolhydraten
4.6 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
3.9 g
Natrium
980 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Come bien con pocos ingredientes
100 recepten
Spanje
Spanje