Pencas de acelga con beicon y nueces

Pencas de acelga con beicon y nueces

4.4 47 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 raciones

Ingrediënten

  • 40 g de nueces peladas
  • 2 dientes de ajo
  • 20 g de aceite de oliva virgen extra
  • 125 g de dados de beicon ahumado
  • 500 - 600 g de pencas de acelga en trozos de 2 cm
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 980 mg
Eiwitten 10.3 g
Calorieën 973 kJ / 232.8 kcal
Vetten 18.6 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 3.9 g
Koolhydraten 4.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...