Compatibele versies
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de almendra cruda sin piel
- 1 mango maduro, en trozos (aprox. 200 g)
- 1 diente de ajo
- 80 g de miga de pan blanco
- 1500 g de agua
- 20 g de vinagre
- 50 g de aceite de oliva
- 2 cucharaditas de sal
- 240 g de arroz basmati
- 1 aguacate en láminas finas
- 18 langostinos cocidos pelados
- ½ cebolla roja en rodajas de 3 mm
- 2 cucharadas de almendra laminada tostada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2007 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 3517.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzos thai con gambas, leche de coco y lemon grass
25 min
Sopa de coco y guisantes (Tanzania)
35 min
Crema fría de aguacate y manzana con ensalada de pollo
15 min
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 min
Langostinos en salsa de piña con arroz basmati
1h 15min
Gazpacho de albaricoques
1h 15min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 min
Ajoblanco al tomate con ensalada de patata y cerezas
2 godz. 15 min
Ajoblanco de avellana con compota de manzana y brocheta de sardina
30 min
Blanqueta de salmón con judías blancas al aroma de lemon grass
30 min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1 godz.
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15 min