Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de boletus deshidratados
- 1500 g de agua
- 4 huevos a temperatura ambiente
- 175 g de foie mi-cuit de pato
- 70 g de caldo de carne
- 40 g de nata
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- 5 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 4 pellizcos de curry en polvo
- 4 ramitas de cebollino fresco picado
- 4 rebanadas de pan tostado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1334 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1398.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de puerro con parmesano
45 min
Crema parmentier de setas shiitake
35 min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45 min
Sopa dulce de piña y coco con sorbete de manzana, lima y menta
3h 20 min
Crema de mascarpone, paté de berenjena y confitura de tomate
1h 30min
Vichyssoise
2h 20 min
Magret de pato con salsa de cerezas
45 min
Bombones de cherry al pesto
1h
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Crema tibia de espárragos con berberechos
5min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40 min