Crema de foie con huevo a baja temperatura
TM6 TM5 TM31

Crema de foie con huevo a baja temperatura

4.0 (65 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 g de boletus deshidratados
  • 1500 g de agua
  • 4 huevos a temperatura ambiente
  • 175 g de foie mi-cuit de pato
  • 70 g de caldo de carne
  • 40 g de nata
  • 50 g de vino Pedro Ximénez
  • 5 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1 diente de ajo
  • 4 pellizcos de curry en polvo
  • 4 ramitas de cebollino fresco picado
  • 4 rebanadas de pan tostado

Voeding
per 1 ración
Calorieën
1334 kJ / 319 kcal
Eiwitten
5.9 g
Koolhydraten
8.7 g
Vetten
29 g
Verzadigd vet
7.7 g
Vezels
0.5 g
Natrium
1398.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten