Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ramita de romero fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 diente de ajo
- ½ guindilla roja seca
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de boletus frescos troceados
- 250 g de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 819 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 20.4 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Níscalos guisados
30min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45 min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 Min
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2h 20min
Calamares en su tinta
1h 5min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
40 Min
Berberechos en salsa verde
1h
Mejillones zamoranos en salsa picante
30min
Besugo a la espalda
25min
Cangrejos de río en salsa
30min