Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ramita de romero fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 diente de ajo
- ½ guindilla roja seca
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de boletus frescos troceados
- 250 g de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 819 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 20.4 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20 Std.
Croquetas negras de chipirones
9 godz. 45 min
Crema parmentier de setas shiitake
35min
Hojaldre de puerro, mejillones y berberechos
2 godz. 15 min
Txangurro
1h 10min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12 godz. 40 min
Pimientos riojanos rellenos de gulas con salsa de tinta
30 min
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
48 godz.
Croquetas de otoño con boletus
2h 45min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Níscalos guisados
30 min