![Boletus confitados Boletus confitados](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/18E7A3A1-2CF3-413F-A5FB-2C0AF5C90486/Derivates/d4f757b3-55e8-4095-b5bf-9bf3fd2d3155.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ramita de romero fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 diente de ajo
- ½ guindilla roja seca
- 1 cucharadita de sal
- 250 g de boletus frescos troceados
- 250 g de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 819 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 20.4 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 Min
Patatas rellenas con níscalos
1 godz. 25 min
Níscalos guisados
30 Min
Emulsión de marmitako negro con rape
40 Min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40 Min
Calabacines rellenos de brandada
1 godz. 30 min
Txangurro
1h 10min
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12 godz. 50 min
Croquetas de otoño con boletus
2h 45min
Borrajas con gambas
40 Min
Cardo a la cerveza
25 Min