Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g de masa de hojaldre (1 lámina de aprox. 25x30 cm)
- 1 huevo batido
- 1 - 2 cucharadas de semillas de sésamo (blanco y negro)
- 2 ramitas de eneldo fresco (hojas y parte del tallo)
- 15 g de aceitunas sin hueso
- 15 g de aceitunas negras sin hueso
- huevo duro
- 100 g de queso cremoso
- 100 g de salmón ahumado en lonchas finas, cortadas en trozos
- eneldo fresco
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1046 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 17.9 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 349.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caracolas de merluza y langostinos
35min
Strudel de champiñones y espinacas
1 godz. 30 min
Tarta trenza rellena de cerdo
40min
Tomates rellenos con sardinillas
30min
Huevos a la húngara
45min
Estrella de hojaldre con sardinas
1 godz. 30 min
Cogollos con salmón y vinagreta de almendras
20min
Sushi sándwiches con paté de jamón
15 Min
Hojaldre de setas y beicon
1 godz.
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1 godz.
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45min
Tarta de queso de cabra y tomates cherry
1 godz.