Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de huevas de pescado frescas (merluza, bacalao, pescadilla, etc.)
- 80 g de zanahorias en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 200 g de tomates maduros
- 100 g de aceite de oliva
- 8 dientes de ajo con piel
- 100 g de vino blanco
-
100
g de vinagre de sidra
of 100 g de vinagre de manzana - ½ cucharadita de sal
- 2 hojas de laurel secas
- 6 granos de pimienta negra
- 1 trozo de guindilla seca
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 872 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1409.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40min
Salmorejo de grana y oro
45 Min
Judías carillas con calamares en salsa americana (Cocción lenta)
15h 10 min
Judías carillas con chorizo y setas (Cocción lenta)
15 godz.
Salmorejo
10 Min
Pisto
45 Min
Tomate frito
25 min
Sofrito de verduras
15 min
Carrilleras de cerdo al vino tinto (Al vacío)
8h 45 min
Estofado de ventresca de bonito
40min
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3h 30min
Atún en manteca (Andalucía)
3h