Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva
- 5 - 6 dientes de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco pequeño
-
2
chiles rojos (sin pepitas) en rodajas
of 1 guindilla roja (sin pepitas) en rodajas - 800 g de alitas de pollo cortadas en dos
- 2 cucharadas de salsa de pescado
- 1 cucharada de salsa de soja
- 70 g de zumo de naranja
- 1 cucharada de azúcar
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 5 g de alga wakame deshidratada
- agua caliente para hidratar las algas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1045 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 33.1 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 11.9 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 235.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18 Std. 30 Min
Callos con garbanzos
45 min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4 Std.
Magret de pato con salsa de soja y mirin (HESTAN CUE)
30 min
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1h
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2h 50min
Carrilleras de ternera estofadas
9 Std.
Judiones de la Granja con oreja
30 min
Callos a la asturiana
1h 20 min
Rabo de ternera a la Maestranza
6 Std.