Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 conejo (aprox. 1000 g) en trozos de 4-5 cm
- 2 hojas de laurel secas
- 8 dientes de ajo
- 20 g de sal gorda
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 1 cucharada de pimentón
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharada de tomillo seco
- ½ cucharada de comino molido
- 100 g de vinagre de vino tinto
- 300 g de vino blanco
- 50 - 100 g de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1852 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 1.9 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 2057.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Conejo asado al chimichurri con guarnición de zanahorias
1 godz.
Pollo con adobo jamaicano (jerk)
1 Std. 15 Min
Lengua de ternera al vino tinto
2 Std. 50 Min
Contramuslos de pollo asados con puré de zanahoria
8 Std. 45 Min
Cebollas Fuentes de Ebro rellenas de ternasco de Aragón
2 godz.
Pollo tropical con tostada hawaiana (estilo Huli Huli)
3 godz. 40 min
Conejo con mojo picón
20 Min
Ropa vieja con arroz blanco y plátano
4 Std. 30 Min
Puerros en vinagreta
30 min
Tortillas canarias de carnaval
45 min
Potaje canario de berros
45 min
Salsa chimichurri indiana
10min