Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 conejo (aprox. 1000 g) en trozos de 4-5 cm
- 2 hojas de laurel secas
- 8 dientes de ajo
- 20 g de sal gorda
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 1 cucharada de pimentón
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharada de tomillo seco
- ½ cucharada de comino molido
- 100 g de vinagre de vino tinto
- 300 g de vino blanco
- 50 - 100 g de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1852 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 1.9 g
- Vetten
- 30.7 g
- Verzadigd vet
- 7.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 2057.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje canario de berros
45 min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 min
Conejo guisado en salsa de pimiento rojo
1h
Sancocho canario con pella de gofio
45 min
Pechugas de pollo en escabeche de naranja y romero
8h 35min
Conejo a la huertana
45 min
Papas con costillas y piñas
1h
Limones encurtidos
1h
Pollo con adobo jamaicano (jerk)
1sa 15 dk
Pulpo en salpicón
25 Min
Conejo con mojo picón
20 min
Conejo al chilindrón
1h