Compatibele versies
Espaguetis con bechamel, pulpo y cherrys
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de espaguetis partidos por la mitad
- 1500 g de agua
- 80 g de aceite de oliva
- 5 pellizcos de sal
- 1 diente de ajo
- 250 g de pulpo cocido en rodajas de 1 cm
- 150 g de tomates cherry
- ½ cucharadita de pimentón
- 40 g de harina integral
- 550 g de leche desnatada
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2573 kJ / 615 kcal
- Eiwitten
- 27.5 g
- Koolhydraten
- 76.2 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 786.2 mg
Alternatieve recepten
Espaguetis negros con cebolla roja y gambones
1 godz.
Raviolis con salsa de anchoas
20min
Macarrones con espinacas, almejas y anchoas
35min
Champiñones a la crema con patatas asadas
1h 30min
Risotto con calamares en salsa americana para dos
30 min
Arroz con gambas al estilo cantonés (Cocción de arroz)
50min
Espaguetis carbonara
25min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45 min
Croquetas de berenjena, queso rulo y nueces
5h
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1 godz. 15 min
Arroz negro con gambones y sepia
45 min