Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de Faba de la Granja Asturiana
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 50 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 50 g de pimiento verde en trozos de 2-3 cm
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1 - 2 cucharaditas de pimentón
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 500 - 700 g de pulpo crudo en trozos de 1-2 cm
- 1 cucharadita de sal
- 400 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 840 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 7.4 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 940.2 mg
Alternatieve recepten
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16j 30 menit
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17u. 30min
Fabes con pulpo
45 min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14hod. 55min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17u. 30min
Congrio con garbanzos a la marinera
45 min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20 godz.
Arroz cremoso de gambones, salmón y verduras
25 min
Fabas con setas de primavera y perdiz (Cocción lenta)
18j 30 menit
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19h
Pulpo con fabes y chorizo (Al vacío)
4 Std. 45 Min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16j 30 menit