Compatibele versies
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de judiones de El Barco de Ávila secas
- 2 dientes de ajo
- 250 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de tomate troceado en conserva
- 500 - 600 g de calamares frescos limpios, en trozos (aprox. 3 cm)
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 2 pellizcos de pimienta molida
-
200
g de vino blanco
of 200 g de brandy - 700 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1355 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 14.9 g
- Natrium
- 544.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías pintas con verduras
35 Min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Judías blancas a la hortelana
45 Min
Alubias con bacalao
30 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Judías blancas con costillas
45 Min
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14h 55min
Judías carillas con calamares en salsa americana (Cocción lenta)
15 godz. 10 min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15sa 50 dk
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30 min
Judiones de la Granja con oreja
30 Min