Compatibele versies
Judías carillas con calamares en salsa americana (Cocción lenta)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de judías carilla secas
- 2 dientes de ajo
- 200 g de cebolla en cuartos
- 70 g de pimiento verde
- 70 g de pimiento rojo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón
- 1 pastilla de caldo
- 240 g de calamares en salsa americana en conserva
- 1 cucharadita de sal
- 600 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1265 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 13.9 g
- Natrium
- 487.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías pintas con verduras
35min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14h 30min
Sopa marinera asturiana
45min
Patatas guisadas con gambones
1h
Judías blancas a la hortelana
45min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19h
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Patatas con chirlas
30min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 godz. 30 min
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1h 15min