Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 huevos duros
- 4 latas de almejas al natural (en conserva) con su jugo (aprox. 120 g c/u)
- 300 g de cebolla en trozos
- 4 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 2 cucharaditas de pimentón
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 300 g de filetes de merluza fresca sin piel ni espinas, en trozos
- 8 palitos de cangrejo en 2-3 trozos
- 2600 g de caldo de pescado
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 100 - 150 g de pan duro en trozos
- 600 g de langostinos crudos medianos pelados (pueden ser congelados, previamente descongelados)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 17.6 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 6.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 11119.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmitako de salmón
1h
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Judías blancas a la hortelana
45 min
Menú: Judías blancas con chorizo en salsa de tomate. Bacalao al limón. Natillas de naranja.
1h
Sopa marinera asturiana
30 min
Crema en cóctel de sopa castellana
50min
Judías carillas con calamares en salsa americana (Cocción lenta)
15h 10min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1h 10min
Sopa de pescado y arroz
45 min
Guiso marinero con patatas
45 min
Marmitako
40 min
Arroz con bogavante al estilo de Mazarrón
45 min