Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de cola de rape (sin piel y con hueso)
- 4 carabineros
- 400 g de cebolla en cuartos
- 70 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 350 g de agua
- 2 dientes de ajo
- 25 g de harina de trigo
- 60 g de tomate triturado en conserva
- 1 pastilla de caldo de pescado, desmenuzada
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 16 gambas crudas peladas
- 8 gambones crudos enteros, pelados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1861 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 44.1 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 21.7 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 322.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Allipebre de rape
45 min
Bacalao en salsa de tomate
30 min
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 min
Crema de gambones
45 min
Canelones de carrilleras con setas
2h
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1h 30min
Rape en salsa americana
1h
Fideos a banda con rape
1h 15 min
Crema con rape y gambas
30 min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10 min
Paella del senyoret
1h 30min