Calamares rellenos

Calamares rellenos

4.8 154 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u.
6 raciones

Ingrediënten

Fumet
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1 diente de ajo
  • 700 g de gambones crudos enteros
  • 100 g de cerveza negra
  • 100 g de agua
Relleno
  • 50 g de almendras crudas sin piel
  • 150 g de cebolleta en trozos
  • 150 g de puerro en rodajas de 1 cm
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1500 g de calamar fresco pequeños (12-15 calamares)
  • 100 g de tomate troceado en conserva (escurrido)
  • 1 pimienta de Cayena seca, desmenuzada
  • 10 g perejil fresco picado
  • 1 cucharadita de sal
Salsa
  • 150 g de puerro
  • 150 g de cebolleta en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 1 pimienta de Cayena desmenuzada
  • 30 g de aceite de oliva
  • 100 g de tomate troceado en conserva (escurrido)
  • 5 g perejil fresco picado
  • 100 g de cerveza negra
  • 1 cucharadita de sal

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 1053.6 mg
Eiwitten 44.9 g
Calorieën 1924 kJ / 460 kcal
Vetten 26.7 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 3.6 g
Koolhydraten 9.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...