Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
-
600
g de pescado de roca (gallineta, cabeza de rape y cabeza de pez de san pedro)
of 600 g de morralla (gallineta, cabeza de rape y cabeza de pez de san pedro) - 50 g de vino blanco
- 900 g de agua
- 3 - 4 pellizcos de sal
- ½ cucharadita de colorante alimentario (optioneel)
- 120 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos de 2 cm
- 300 g de tomate maduro en trozos
- 1 - 2 bogavantes (aprox. 1000 g)
- 1 cucharada de pimentón
- 400 g de arroz de grano redondo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3134 kJ / 749 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 84.8 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 702.8 mg
Alternatieve recepten
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1h 30min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4h
Arroz negro con gambones y sepia
45 Min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Berberechos en salsa verde
1h
Caldereta de langosta
1h
Arroz con sepia y cigalas
1h
Arroz con conejo
1h 15min
Arroz con bogavante
1h
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min