Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
-
600
g de pescado de roca (gallineta, cabeza de rape y cabeza de pez de san pedro)
of 600 g de morralla - 50 g de vino blanco
- 900 g de agua
- 3 - 4 pellizcos de sal
- ½ cucharadita de colorante alimentario (optioneel)
- 120 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos de 2 cm
- 300 g de tomate maduro en trozos
- 1 - 2 bogavantes (aprox. 1000 g)
- 1 cucharada de pimentón
- 400 g de arroz de grano redondo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3134 kJ / 749 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 84.8 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 702.8 mg
Alternatieve recepten
Allipebre de rape
45min
Arroz con pulpo
45min
Fumet de pescado y gambas
20min
Rape en salsa americana
1h
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4h
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10 min
Crema de marisco
40min
Arroz con bogavante
1h
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1h 30 min
Arroz negro con gambones y sepia
45min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40min