Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de almejas frescas
- 1 cucharada de sal
- 12 langostinos crudos
- 300 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en trozos pequeños
- 5 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 50 g de vino blanco
- 1000 g de agua
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 10 - 12 hebras de azafrán
- 350 g de calamares limpios y en trozos pequeños
- 10 g de pulpa de pimiento choricero
- 60 g de tomate frito estilo casero
- ½ cucharadita de colorante alimentario
- 1 cucharadita de sal
- 600 g arroz de grano redondo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1542 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 664.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Allipebre de rape
45 min
Rape con salsa de carabineros
50 min
Guiso de sepia con patatas
1h
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4h
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50 min
Arroz con bogavante al estilo de Mazarrón
45 min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10 min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1 Std. 40 Min
Fideuá de mariscos
45 min
Arroz empurdanés
1h
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25 min
Arroz con sepia y cigalas
1h