Garbanzos con compango en cocción lenta

Garbanzos con compango en cocción lenta

3.5 70 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 13u.
4 raciones

Ingrediënten

  • 300 g de garbanzos secos (pedrosillano)
  • 2000 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 chorizo asturiano
  • 1 morcilla asturiana
  • 100 g de lacón desalado
  • 100 g de tocino entreverado curado

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 1308.8 mg
Eiwitten 30.8 g
Calorieën 2650 kJ / 634 kcal
Vetten 39.8 g
Vezels 11.2 g
Verzadigd vet 14.4 g
Koolhydraten 38.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...