Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de garbanzos secos (pedrosillano)
- 2000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 chorizo asturiano
- 1 morcilla asturiana
- 100 g de lacón desalado
- 100 g de tocino entreverado curado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2650 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 39.8 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 1308.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzos con chistorra
40 min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30min
Albóndigas con espaguetis y salsa de tomate (Cocción lenta)
1 godz. 30 min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14h 55min
Arroz blanco de grano largo (Cocción de arroz)
35 min
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16h 30min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14 godz. 30 min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min