Caldereta de cordero en cocción lenta

Caldereta de cordero en cocción lenta

4.3 90 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 45min
6 raciones

Ingrediënten

  • 60 g de aceite de oliva
  • 800 - 1000 g de pierna de cordero deshuesada en trozos de 5 cm, salpimentados
  • 3 dientes de ajo
  • 200 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
  • 100 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
  • 1 pimiento choricero en trozos (sin pedúnculo ni semillas)
  • 200 g de vino tinto
  • 100 g de tomate en trozos pequeños
    100 g de tomate troceado en conserva
  • 200 g de agua
  • 1 pastilla de caldo de carne
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 ramita de tomillo fresco
    1 cucharadita de tomillo seco
  • 1 cucharada de pimentón
  • 800 - 1000 g de patatas peladas en dados de 2 cm

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 134.7 mg
Eiwitten 26 g
Calorieën 2056 kJ / 492 kcal
Vetten 31.3 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 11.6 g
Koolhydraten 26.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...