Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de aceite de oliva
- 800 - 1000 g de pierna de cordero deshuesada en trozos de 5 cm, salpimentados
- 3 dientes de ajo
- 200 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 100 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 1 pimiento choricero en trozos (sin pedúnculo ni semillas)
- 200 g de vino tinto
-
100
g de tomate en trozos pequeños
of 100 g de tomate troceado en conserva - 200 g de agua
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 hoja de laurel seca
-
1
ramita de tomillo fresco
of 1 cucharadita de tomillo seco - 1 cucharada de pimentón
- 800 - 1000 g de patatas peladas en dados de 2 cm
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2056 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 26.7 g
- Vetten
- 31.3 g
- Verzadigd vet
- 11.6 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 134.7 mg
Alternatieve recepten
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17 Std. 30 Min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18j 30 menit
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4h
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Carne gobernada (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Falda estofada con manzana y canela (Cocción lenta)
4 Std. 30 Min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17h
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20min
Pollo guisado con patatas y piquillos (Cocción lenta)
2h 40min
Paella (Cocción de arroz)
55 min
Garbanzos con oreja
1 godz. 15 min
Rabo de ternera a la Maestranza
6óra