Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva)
- 1 trozo de morcillo de ternera (aprox. 200 g)
- 1 trozo de lacón (aprox. 200 g) previamente desalado durante 12 horas
-
1
trozo de pecho de ternera (aprox. 200 g)
of 1 trozo de falda de ternera (aprox. 200 g) - 1 trozo de tocino entreverado curado (aprox. 200 g)
- 30 - 40 g de unto
- 1200 g de agua
- 1 manojo de grelos (aprox. 300 g limpios)
- 2 chorizos semicurados (aprox. 200 g) (optioneel)
- 350 g de patata chascada
- 6 patatas pequeñas (aprox. 300 g)
- aceite de oliva virgen extra para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1579 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1148.3 mg
Alternatieve recepten
Arroz con pimientos y chipirones
35 min
Crema verde de verduras
45 Min
Pote gallego de repollo
2h 40min
Chipirones encebollados (Maganos)
40 Min
Filloas
1 Std.
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1 godz. 50 min
Orejas de carnaval
30min
Vieiras "Rias baixas"
1 Std. 10 Min
Bica de Castro Caldelas
1h 20min
Empanada gallega de manzana
3h 45 min
Caldo gallego exprés
30min
Empanada de maíz con berberechos
1 Std. 15 Min