Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva)
- 1 trozo de morcillo de ternera (aprox. 200 g)
- 1 trozo de lacón (aprox. 200 g) previamente desalado durante 12 horas
-
1
trozo de pecho de ternera (aprox. 200 g)
of 1 trozo de falda de ternera (aprox. 200 g) - 1 trozo de tocino entreverado curado (aprox. 200 g)
- 30 - 40 g de unto
- 1200 g de agua
- 1 manojo de grelos (aprox. 300 g limpios)
- 2 chorizos semicurados (aprox. 200 g) (optioneel)
- 350 g de patata chascada
- 6 patatas pequeñas (aprox. 300 g)
- aceite de oliva virgen extra para servir
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1579 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1148.3 mg
Alternatieve recepten
Marmitako
40min
Vieiras "Rias baixas"
1h 10min
Orejas de carnaval
30 min
Fabada asturiana de mazapán
2h
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Congrio con garbanzos a la marinera
45 min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20 Std.
Fabas con setas de primavera y perdiz (Cocción lenta)
18j 30 menit
Bonito a la riojana
50 Min
Caldo gallego exprés
30 min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1h 50min
Bica de Castro Caldelas
1 godz. 20 min