Callos a la asturiana en cocción lenta

Callos a la asturiana en cocción lenta

4.2 38 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 18u. 30min
4 raciones

Ingrediënten

  • 2 - 3 dientes de ajo en láminas
  • 20 g de aceite de oliva
  • 250 g de cebolla en octavos
  • 1 cucharada de pimentón
  • 150 g de vino blanco
  • 100 de jamón curado en dados
  • 1 chorizo asturiano en rodajas de 2 mm (aprox. 100 g)
  • 100 g de tomate frito estilo casero
  • 2 - 3 pimientas de Cayena secas enteras (optioneel)
  • 800 - 900 g de callos de ternera crudos en trozos de 3 cm
  • ½ manita de cerdo en dos trozos
  • 2 pastillas de caldo de carne
  • 300 g de agua

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 1855.6 mg
Eiwitten 33.1 g
Calorieën 2005 kJ / 479 kcal
Vetten 34.5 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 14.7 g
Koolhydraten 8.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...