Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 dientes de ajo en láminas
- 20 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en octavos
- 1 cucharada de pimentón
- 150 g de vino blanco
- 100 de jamón curado en dados
- 1 chorizo asturiano en rodajas de 2 mm (aprox. 100 g)
- 100 g de tomate frito estilo casero
- 2 - 3 pimientas de Cayena secas enteras
- 800 - 900 g de callos de ternera crudos en trozos de 3 cm
- ½ manita de cerdo en dos trozos
- 2 pastillas de caldo de carne
- 300 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2005 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 33.1 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 34.5 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1855.6 mg
Alternatieve recepten
Garbanzos con oreja
1 Std. 15 Min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30min
Carrilleras de cerdo al vino tinto (Al vacío)
8h 45min
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4h
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3h 45min
Callos con garbanzos
45min
Rabo de ternera a la Maestranza
6h
Callos a la madrileña
1 Std. 50 Min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17óra
Callos a la asturiana
1 Std. 20 Min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 Std. 50 Min