Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de garbanzos secos
- 500 g de callos cocidos al natural o en salsa (envasados)
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón
- 100 g de vino blanco
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 chorizo asturiano (aprox. 100 g) en rodajas
- 550 g de agua
- 1 pastilla de caldo de carne
- ½ - 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2526 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 37.2 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 1560 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25min
Albóndigas con espaguetis y salsa de tomate (Cocción lenta)
1 godz. 30 min
Albóndigas con salsa de vino tinto
40min
Arroz con leche al estilo asturiano
1h
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18 Std. 30 Min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17 godz. 30 min
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Estofado de calamar, chorizo y alubias en cocción lenta TM6
5 godz. 30 min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14 godz. 40 min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 godz. 30 min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13h