Garbanzos con callos en cocción lenta

Garbanzos con callos en cocción lenta

4.0 24 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 17u. 30min
4 raciones

Ingrediënten

  • 250 g de garbanzos secos
  • 500 g de callos cocidos al natural o en salsa (envasados)
  • 2 dientes de ajo
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cucharada de pimentón
  • 100 g de vino blanco
  • 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • 1 chorizo asturiano (aprox. 100 g) en rodajas
  • 550 g de agua
  • 1 pastilla de caldo de carne
  • ½ - 1 cucharadita de sal

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 1560 mg
Eiwitten 31.8 g
Calorieën 2526 kJ / 604 kcal
Vetten 37.2 g
Vezels 10.7 g
Verzadigd vet 12.2 g
Koolhydraten 35.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...