Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de garbanzos secos
- 500 g de callos cocidos al natural o en salsa (envasados)
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón
- 100 g de vino blanco
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 chorizo asturiano (aprox. 100 g) en rodajas
- 550 g de agua
- 1 pastilla de caldo de carne
- ½ - 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2526 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 37.2 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 1560 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14sa 25 dk
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17sa 30 dk
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18 Std. 30 Min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14h 55min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14h 40min
Callos con garbanzos
45 Min
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16h 30min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14h 40min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14 Std. 30 Min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21h
Cocido montañés
14 Std. 20 Min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13h