Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de garbanzos secos
- 500 g de callos cocidos al natural o en salsa (envasados)
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón
- 100 g de vino blanco
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 chorizo asturiano (aprox. 100 g) en rodajas
- 550 g de agua
- 1 pastilla de caldo de carne
- ½ - 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2526 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 37.2 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 1560 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18h 30min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14u. 25min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14 godz. 55 min
Judías carillas con calamares en salsa americana (Cocción lenta)
15 godz. 10 min
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14h 40min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14h 30min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13 godz.
Arroz blanco de grano largo (Cocción de arroz)
35 Min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Callos con garbanzos
45 Min
Cocido montañés
14h 20 min