Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Para las navajas
- 2600 g de agua
- 10 g de sal
- 20 navajas
- 30 g de zumo de limón
Para la esencia de navajas
- 1 cucharada colmada de aceite de oliva
Gel de esencia de navajas
- 1 g de agaragar
Para el aceite de ajo y guindilla
- 100 g de aceite de oliva
- 20 g de dientes de ajo en mitades
- ½ guindilla roja seca sin semillas
- 20 g de vinagre de jerez
Para el ajo escalivado
- 2 - 4 cabezas de ajos enteras (200 g)
Para el aceite de ajo
- 250 g de aceite de oliva
- 1 - 2 cabezas de ajos cortadas por la mitad (100 g)
Para la mayonesa de ajo negro
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
Acabado y presentación
- 10 tartaletas
- 10 flores comestibles de ajo
- 10 flores comestibles de aliso blanco
- 10 flores comestibles de saúco
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1605 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 37.6 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 814.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chipirones encebollados (Maganos)
40min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21h
Fabas con setas de primavera y perdiz (Cocción lenta)
18 Std. 30 Min
La granja de huevos
40min
Risotto de algas con navajas
1h 10min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30 min
Boletus confitados
30min
Batea de mejillones tigre rabiosos
9h 30min
Boquerones marinados con sorbete de Bloody Mary
4h 30 min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min
Albóndigas de pollo con patatas a la importancia (Cocción lenta)
2h 10min
Paella de marisco
50min