Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 1 guindilla seca
- 2 filetes de anchoa en aceite
- 20 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 100 g de vino blanco seco
- 250 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras, desmenuzada
- 100 g de gurullos
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 4 ramitas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1732 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 36.9 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 803.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldereta de mejillones
45 min
Patatas mare nostrum
1h
Ensalada de patata y coliflor
1h 30min
Ensalada polaca con salsa tártara
45 min
Fabas con setas de primavera y perdiz (Cocción lenta)
18j 30 menit
Corvina al vapor, verduras y pilaf de arroz
45 min
Lentejas estofadas
3h
Fideos a banda con rape
1 godz. 15 min
Crema de limón con fresas
25min
Tallarines de pasta fresca con champiñones y langostinos
1h
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1 godz. 40 min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1 godz. 25 min