Aguja de cerdo encebollada al jerez

Aguja de cerdo encebollada al jerez

3.3 23 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 raciones

Ingrediënten

  • 40 g de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
  • 6 dientes de ajo
  • 600 g de cebolla roja en octavos
  • 1000 g de aguja de cerdo en trozos de 5 cm, salpimentados
  • 2 hojas de laurel secas
  • 200 g de vino de Jerez seco
  • 100 g de brandy
  • 200 g de caldo de carne
  • 30 g de vinagre
  • 1 cucharada de pimentón
  • 1 cucharadita de sal
  • 6 - 8 granos de pimienta negra

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 540.8 mg
Eiwitten 37.7 g
Calorieën 2171 kJ / 519 kcal
Vetten 25.2 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 4.3 g
Koolhydraten 15.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...