![Aguja de cerdo encebollada al jerez Aguja de cerdo encebollada al jerez](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/108b395ea5e72363a53702c33aa81656/Derivates/23770e23bdfeb26c865f24c39ed3f4d0eb4333c8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
- 6 dientes de ajo
- 600 g de cebolla roja en octavos
- 1000 g de aguja de cerdo en trozos de 5 cm, salpimentados
- 2 hojas de laurel secas
- 200 g de vino de Jerez seco
- 100 g de brandy
- 200 g de caldo de carne
- 30 g de vinagre
- 1 cucharada de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- 6 - 8 granos de pimienta negra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2171 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 37.7 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 540.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragout de pollo
45 分钟
Solomillo de cerdo a la cerveza
1 Std.
Pollo a la catalana
55 min
Pollo al brandy con ciruelas y piñones
45 分钟
Pollo en salsa de champiñones
1 Std. 30 Min
Pastel de carne oriental
1 Std.
Gratén de huevos rellenos de pollo
45 分钟
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1 Std.
Solomillo de cerdo con salsa de mostaza y patatas
50 min
Muslos de pollo a la cerveza
1 Std. 30 Min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4h
Solomillo al whisky
45 分钟