Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para la sartén)
- 6 dientes de ajo
- 600 g de cebolla roja en octavos
- 1000 g de aguja de cerdo en trozos de 5 cm, salpimentados
- 2 hojas de laurel secas
- 200 g de vino de Jerez seco
- 100 g de brandy
- 200 g de caldo de carne
- 30 g de vinagre
- 1 cucharada de pimentón
- 1 cucharadita de sal
- 6 - 8 granos de pimienta negra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2171 kJ / 519 kcal
- Eiwitten
- 37.7 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 540.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash de ternera con patatas y manzana
1 Std. 25 Min
Pollo a la catalana
55min
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50 Min
Secreto ibérico con salsa bigarrada
45 Min
Solomillo al whisky
45 Min
Pollo al ron cola
45 Min
Costillas con salsa de café
1 Std.
Muslos de pollo a la cerveza
1 Std. 30 Min
Contramuslos de pollo asados con puré de zanahoria
8 Std. 45 Min
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1 Std.
Solomillo de cerdo al caramelo con manzanas
1h 35min
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1h 10min