Compatibele versies
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de judiones de El Barco de Ávila secas
- 250 g de carrilleras de ternera en trozos de 3 cm
- 70 g de aceite de oliva
- 2 diente de ajo
- 50 g de vino blanco
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 600 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimentón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2104 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 639.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas pardinas con compango
2h 50min
Judías pintas con verduras
35min
Judías blancas a la hortelana
45 min
Judías blancas con costillas
45 min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14h 55min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14h 30min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1sa 15 dk
Rabo de ternera a la Maestranza
6 Std.