Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de alubias verdinas secas
- 1000 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 1 diente de ajo
- 100 g de zanahoria en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 100 g de puerro en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón
- 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1535 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 31.3 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 14.4 g
- Natrium
- 473.8 mg
Alternatieve recepten
Judías pintas con verduras
35min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21 Std.
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2 Std. 45 Min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14h 55min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14 Std. 30 Min
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19 godz.
Porrusalda con bacalao
40min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Marmitako
40min