Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de alubias verdinas secas
- 1000 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 1 diente de ajo
- 100 g de zanahoria en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 100 g de puerro en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón
- 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1535 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 31.3 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 14.4 g
- Natrium
- 473.8 mg
Alternatieve recepten
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19h
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13h
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20h
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21h
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16h 30min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14 Std. 30 Min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30 min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17sa 30 dk
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2h 45min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14sa 25 dk