Verdinas con bacalao en cocción lenta

Verdinas con bacalao en cocción lenta

4.3 54 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 16u. 30min
4 raciones

Ingrediënten

  • 250 g de alubias verdinas secas
  • 1000 g de agua
  • 2 cucharaditas de sal
  • 1 diente de ajo
  • 100 g de zanahoria en trozos
  • 150 g de cebolla en trozos
  • 100 g de puerro en trozos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cucharada de pimentón
  • 300 g de migas de bacalao remojadas y desaladas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 473.8 mg
Eiwitten 28.6 g
Calorieën 1535 kJ / 367 kcal
Vetten 14.2 g
Vezels 14.4 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraten 31.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...