Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y 1 cucharada más para la sartén)
- 130 g de cebolla en octavos
- 70 g de pimiento verde italiano en trozos de 3 cm
- 400 - 500 g de migas de bacalao remojadas y desaladas
- 8 huevos
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1052 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 16.1 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 290.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisantes con jamón y huevos poché
25 Min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 min
Garbanzos en salsa verde con salmón
25 Min
Ventresca de bonito con salsa de soja, jengibre y ajos
1h
Dados de pavo en salsa de setas
40 min
Espaguetis integrales con salmón a la naranja y champiñones salteados
50 min
Guisantes con jamón y sepia
50 min
Ternera guisada con setas frescas (Cocción lenta)
2h 20 min
Chipirones encebollados (Maganos)
40 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10 min
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1sa 15 dk