Dorada al horno con puerro a la naranja y pistachos

4.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 raciones

Ingrediënten

Puerro a la naranja
  • 340 - 400 g de puerro
  • 40 g de aceite de oliva
  • 2 naranjas
  • 40 g de vino blanco
  • 2 ramitas de tomillo fresco
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
Preparación y horneado
  • 1 dorada (eviscerada y sin escamas), de aprox. 1500 g
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 4 - 6 ramitas de tomillo fresco
  • 50 - 80 g de pistachos picados

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 705.9 mg
Eiwitten 91.5 g
Calorieën 3339 kJ / 798 kcal
Vetten 31.3 g
Vezels 5.2 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 26.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...