Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pimientos
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo fileteado
- 250 g de pimiento rojo en tiras de 1 cm
- ½ cucharadita de sal
- 10 g de pulpa de pimiento choricero
- 20 g de vino blanco
Bacalao al vacío
- 1500 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 2 lomos de bacalao fresco
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharadas de mayonesa
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2067 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 28.9 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 903.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45min
Bacalao en salsa de tomate
30min
Ventresca de bonito con salsa de soja, jengibre y ajos
1h
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45min
Bacalao a la italiana con patatas al vapor
45min
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1h 50 min
Rape con salsa de carabineros
50min
Tortilla de bacalao y verduras
30min
Bacalao con pimiento al estilo mediterráneo
45min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1h
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Bacalao confitado al ajoarriero
1h