Bacalao sous vide en cama de pimientos

Bacalao sous vide en cama de pimientos

4.8 18 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
2 raciones

Ingrediënten

Pimientos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1 diente de ajo fileteado
  • 250 g de pimiento rojo en tiras de 1 cm
  • ½ cucharadita de sal
  • 10 g de pulpa de pimiento choricero
  • 20 g de vino blanco
Bacalao al vacío
  • 1500 g de agua
  • 30 g de zumo de limón
  • 2 lomos de bacalao fresco
  • 1 chorrito de aceite de oliva
  • 1 pellizco de sal
  • 2 cucharadas de mayonesa

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 903.6 mg
Eiwitten 43.2 g
Calorieën 2067 kJ / 494 kcal
Vetten 28.9 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 3.9 g
Koolhydraten 11.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...