Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pimientos
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo fileteado
- 250 g de pimiento rojo en tiras de 1 cm
- ½ cucharadita de sal
- 10 g de pulpa de pimiento choricero
- 20 g de vino blanco
Bacalao al vacío
- 1500 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 2 lomos de bacalao fresco
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharadas de mayonesa
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2067 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 28.9 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 903.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Espaguetis negros con cebolla roja y gambones
1h
Chipirones encebollados (Maganos)
40min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1h
Bacalao al estilo de Braga
30min
Conejo asado al chimichurri con guarnición de zanahorias
1h
Bacalao al aroma de cítricos (Al vacío)
1h
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16 godz. 30 min
Bacalao con pimiento al estilo mediterráneo
45min
Lombarda a la naranja con albóndigas de pavo
50min
Bacalao en salsa de tomate
30min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45min
Wok de langostinos, verduras y tomates cherry
30min