Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pimientos
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo fileteado
- 250 g de pimiento rojo en tiras de 1 cm
- ½ cucharadita de sal
- 10 g de pulpa de pimiento choricero
- 20 g de vino blanco
Bacalao al vacío
- 1500 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 2 lomos de bacalao fresco
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharadas de mayonesa
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2067 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 28.9 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 903.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dorada asada con ajo y perejil
25min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45min
Coliflor con pesto de pistachos
1h
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1h
Sorpresas de pollo con cebollitas caramelizadas
1h
Bacalao en salsa de tomate
30min
Bacalao al aroma de cítricos (Al vacío)
1h
Corvina al vapor, verduras y pilaf de arroz
45min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Rape con salsa de carabineros
50min