Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pimientos
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo fileteado
- 250 g de pimiento rojo en tiras de 1 cm
- ½ cucharadita de sal
- 10 g de pulpa de pimiento choricero
- 20 g de vino blanco
Bacalao al vacío
- 1500 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 2 lomos de bacalao fresco
- 1 chorrito de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharadas de mayonesa
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2067 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 28.9 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 903.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao en salsa de tomate
30p
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1óra 30p
Bacalao con pimiento al estilo mediterráneo
45p
Allipebre de rape
45p
Nidos de espaguetis con verduras
50p
Langostinos all'arrabbiata
35p
Pulpo à Lagareiro - Portugal
1óra 30p
Bacalao a la italiana con patatas al vapor
45p
Ensalada de garbanzos con espinacas en tarro
15p
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1óra
Huevos rellenos de aguacate y atún
55min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1óra