Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de Faba de la Granja Asturiana
- 1000 g de agua
- 3 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 300 g de setas frescas de primavera (senderuelas, colmenillas, rebozuelos, etc.) en trozos
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 30 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 40 g de tomate frito
- 50 g de vino blanco
- 1 cucharadita colmada de pimentón
- 250 - 300 g de perdiz escabechada en conserva (deshuesada) escurrida
- 1 pastilla de caldo de verduras desmenuzada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 870 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 455.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocaditos con gambón
20 Min
Navajas al ajillo
4h 40min
Congrio con garbanzos a la marinera
45 Min
Huevos rellenos de aguacate y atún
55min
Crêpes con espárragos y patatas
1 Std.
Strata de champiñones y jamón
1 Std.
Arroz con bogavante al estilo de Mazarrón
45 Min
Guiso de ternera con verduras de invierno y cebada
4h 30min
Fritada con pollo
1 Std. 10 Min
Rollitos de ternera rellenos de jamón y pepinillos con lombarda
2h
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18h 30min
Lentejas pardinas con compango
2h 50min