![Crema de queso Idiazabal con salmorejo Crema de queso Idiazabal con salmorejo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d52a5776e3f0ca556dc9c609e4c39891/Derivates/61ab10125baebc2f2ff502f534a61f676314286f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema de queso Idiazabal
- 150 g de queso Idiazábal en trozos
- 40 g de mantequilla
- 200 g de nata (35% de grasa)
Salmorejo
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ diente de ajo
- 400 g de tomate maduro en cuartos
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de miga de pan blanco (del día anterior)
- 15 g de vinagre
- 50 - 80 g de jamón curado en dados para decorar
- Voeding
- per 1 raciones
- Calorieën
- 1981 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 19.9 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 822.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bisque de langostinos a la vainilla
1h
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1 Std. 10 Min
Crema de galletas Lotus®
10min
Trufas crocanti
2 Std. 30 Min
Ensalada de frutas tropicales
Geen beoordelingen
Rollo de salami
1h 30min
Royal de foie con caramelo
1 Std. 50 Min
Turrón de brie
2h 15min
Crujientes de queso brie con arándanos
50 Min
Alcachofas a la crema con crujiente de beicon
1h
Espiral de lombarda y manzana
40min
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13h