Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema de queso Idiazabal
- 150 g de queso Idiazábal en trozos
- 40 g de mantequilla
- 200 g de nata (35% de grasa)
Salmorejo
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ diente de ajo
- 400 g de tomate maduro en cuartos
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de miga de pan blanco (del día anterior)
- 15 g de vinagre
- 50 - 80 g de jamón curado en dados para decorar
- Voeding
- per 1 raciones
- Calorieën
- 1981 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 19.9 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 822.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Canelones de confit de pato
1sa
Steak tartar con crackers de sésamo
1sa 20 dk
Crema de melocotón con galleta de hojaldre
2sa 50 dk
Turrón de brie
2sa 15 dk
Dátiles rellenos de queso con nuez caramelizada
20 dk
Sándwich cake
1h 30min
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1sa
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45 Min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6 Std. 45 Min
Canelones de carrilleras con setas
2 Std.
Cardo con almendras
20 dk