Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema de queso Idiazabal
- 150 g de queso Idiazábal en trozos
- 40 g de mantequilla
- 200 g de nata (35% de grasa)
Salmorejo
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ diente de ajo
- 400 g de tomate maduro en cuartos
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de miga de pan blanco (del día anterior)
- 15 g de vinagre
- 50 - 80 g de jamón curado en dados para decorar
- Voeding
- per 1 raciones
- Calorieën
- 1981 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 19.9 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 822.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10min
Bisque de langostinos a la vainilla
1h
Canapés de pan negro y salmón
3h
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Croquetas de gorgonzola, pera y nueces
9h 30 min
Rulos de salmón
1h 35 min
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20 min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 min
Paté de anchoas
5 min
Crema fría de espárragos blancos con berberechos
5 min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5h 45min
Rodaballo con salsa de sidra y boletus
45 min