Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema de queso Idiazabal
- 150 g de queso Idiazábal en trozos
- 40 g de mantequilla
- 200 g de nata (35% de grasa)
Salmorejo
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- ½ diente de ajo
- 400 g de tomate maduro en cuartos
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de miga de pan blanco (del día anterior)
- 15 g de vinagre
- 50 - 80 g de jamón curado en dados para decorar
- Voeding
- per 1 raciones
- Calorieën
- 1981 kJ / 473 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 19.9 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 822.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de zanahorias asadas con leche de coco
40min
Vichyssoise de guisantes con chispa
40min
Milhojas de manzana con crema de canónigos y nueces
15 Min
Choux de trucha ahumada
1h 20min
Turrón de brie
2 godz. 15 min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1 godz. 10 min
Volovanes con marisco y rape
1 godz. 10 min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30min
Dátiles rellenos de queso con nuez caramelizada
20min
Huevos endiablados (Devilled Eggs)
55 min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45min
Pintxo Donosti
15 Min