Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinagreta de mango
- 1 mango maduro
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de vinagre de manzana
- 1 pellizco de sal
Bacalao al vacío
- 1450 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 700 - 800 g de lomos de bacalao al punto de sal (4 lomos de aprox. 2,5 cm de grosor)
- 1 bolsa de espinacas baby frescas (300 g)
- 250 g de tomates cherry cortados en cuartos
- 50 g de nueces peladas troceadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1489.8 kJ / 356.4 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 33.5 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 281.2 mg
Alternatieve recepten
Bol al gusto con salsa de legumbres
30 Min
Ensalada de bacalao con vinagreta de mango
20 Min
Ensalada con pollo dorado, uvas y pasas
15 Min
Tosta de pimientos con su pilpil y gulas
15 Min
Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola
4 Std. 40 Min
Ensalada de langostinos y melocotón con aderezo de limón (Al vacío)
50 Min
Salmón teriyaki al vacío
1h 20min
Solomillo de cerdo Wellington con foie y mermelada de frambuesa (MEATER)
40 Min
Kringle Estonia con melocotón y salsa de caramelo
1hod. 40min
Bola de queso crema con granada
30 Min
Crema fría de espárragos blancos con berberechos
5 Min
Crocanti de cacahuetes
1 Std. 30 Min