Magret de pato con puré de patatas

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
4 raciones

Ingrediënten

Magret de pato al vacío
  • 3300 g de agua
  • 150 g de sal
  • 2 magrets de pato con piel sin hueso
  • 10 g de zumo de limón
Puré de patatas
  • 600 g de patatas harinosas chascadas
  • 1 cucharadita de sal
  • 300 g de leche
  • 15 g de mantequilla
  • 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
Salsa
  • 150 g de zumo de remolacha
    150 g de zumo de arándanos rojos
  • 20 g de mantequilla en trozos pequeños
  • 10 g de maicena

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 4 raciones

Natrium 60991.2 mg
Eiwitten 90.1 g
Calorieën 7167 kJ / 1712.9 kcal
Vetten 86.5 g
Vezels 14.2 g
Verzadigd vet 49.3 g
Koolhydraten 147.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...