Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de chalota en mitades
- 30 g de mantequilla
- 50 g de azúcar moreno
- 15 g de crema de balsámico
- 200 g de setas frescas variadas, en trozos
- 15 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 1 lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox. 30x40 cm)
- 100 g de queso gorgonzola
- 1 huevo batido
- 1 cucharada de semillas de sésamo negro
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2324 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 36.2 g
- Verzadigd vet
- 18.4 g
- Vezels
- 23.9 g
- Natrium
- 742.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bisque de langostinos a la vainilla
1 Std.
Terrina de pavo con frutos secos
1 Std.
Crujientes de queso brie con arándanos
50 Min
Galette crujiente de salmón y queso
1 Std.
Strudel de champiñones y espinacas
1 Std. 30 Min
Galette de calabacín y tomate
1 Std. 30 Min
Estrella de hojaldre con sardinas
1 Std. 30 Min
Tarta de tres quesos y tomates cherrys
30 Min
Turrón de brie
2 Std. 15 Min
Pizza nero di sepia con pulpo y pesto de almendra
25min
Tarta de queso de cabra y tomates cherry
1 Std.
Canelones de carrilleras con setas
2h