Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 1 lata de confit de pato (peso neto 870 g — peso escurrido 470g)
- 250 g de cebolla roja en trozos
- 1 diente de ajo
- 2 peras maduras (medianas)
- 4 ciruelas pasas sin hueso en cuartos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 70 - 80 g de foie mi-cuit de pato en trozos
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Canelones
- mantequilla
- 12 placas de canelones
Salsa
- 200 g de vino Pedro Ximénez
- 2 naranjas
- 1 limón
- 10 g de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1766 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 201.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 min
Sopa de galets rellenos de foie
1 godz. 45 min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6 godz. 45 min
Solomillo de ternera con salsa de cerezas al Oporto
30 min
Bombones de gambón y su bisque
1 Std. 50 Min
Sopa fría cocktail
2u. 5min
Vieiras con dos salsas
45 min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1 godz. 10 min
Vasitos ratatouille con gelatina de tomate
2h 35min
Parmentier de batata y pato confitado
50 min
Canelones de carrilleras con setas
2h
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3h 15min