Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 1 lata de confit de pato (peso neto 870 g — peso escurrido 470g)
- 250 g de cebolla roja en trozos
- 1 diente de ajo
- 2 peras maduras (medianas)
- 4 ciruelas pasas sin hueso en cuartos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 70 - 80 g de foie mi-cuit de pato en trozos
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Canelones
- mantequilla
- 12 placas de canelones
Salsa
- 200 g de vino Pedro Ximénez
- 2 naranjas
- 1 limón
- 10 g de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1766 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 201.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1h 10min
Langostinos al romesco
15min
Ceviche de lubina y langostinos con piña
1h
Canelones con ceps al foie
2 Std. 50 Min
Choux de trucha ahumada
1h 20min
Crema de escalivada con guarnición de bacalao confitado
2h 30min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Saquitos crujientes de rabo de ternera
4 Std.
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45min
Langostinos en salsa caramelizada de coco
25 Min
Blinis con tartar de salmón
1h 20min
Canelones de ave Rossini
1h 40min