![Canelones de confit de pato Canelones de confit de pato](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bf9090ab1290e81a27596e69d04ca13a/Derivates/17a3603cda089d0899733e42a462bf6f7e49106f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 1 lata de confit de pato (peso neto 870 g — peso escurrido 470g)
- 250 g de cebolla roja en trozos
- 1 diente de ajo
- 2 peras maduras (medianas)
- 4 ciruelas pasas sin hueso en cuartos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 70 - 80 g de foie mi-cuit de pato en trozos
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Canelones
- mantequilla
- 12 placas de canelones
Salsa
- 200 g de vino Pedro Ximénez
- 2 naranjas
- 1 limón
- 10 g de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1766 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 201.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dátiles rellenos de queso con nuez caramelizada
20 min
Ostras con tres aliños
15min
Paloma de granada
30 min
Tarta flambeada de gorgonzola, pera y nueces
1h
Espaguetis integrales con salmón a la naranja y champiñones salteados
50min
Gravlax de salmón
60h 30min
Ensalada Waldorf sobre hojas de endibia
15min
Saquitos crujientes de rabo de ternera
4 Std.
Crujientes de queso brie con arándanos
50min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1 Std. 40 Min
Berenjenas rellenas de pulpo y pera con salsa romesco
1 Std. 40 Min
Canelones de carrilleras con setas
2 Std.