Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de agua
- 1 cucharada de piel de naranja rallada muy fina
- 12 g de gelatina neutra en polvo
- 125 g de vermut blanco
- 48 aceitunas gordal (sin hueso)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 25 kJ / 6 kcal
- Eiwitten
- 0.2 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 18.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3h 15min
Naranjas confitadas
9 Std. 20 Min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30min
Choux de trucha ahumada
1h 20min
Ensalada de tomate y sardina ahumada con helado de aceite de oliva
4u. 15min
Tostas con bombón de salmón
2u. 30min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50min
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13h
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 min
Pintxo Donosti
15min
Emulsión de patata con pulpo
50min