Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g de agua
- 1 cucharada de piel de naranja rallada muy fina
- 12 g de gelatina neutra en polvo
- 125 g de vermut blanco
- 48 aceitunas gordal (sin hueso)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 25 kJ / 6 kcal
- Eiwitten
- 0.2 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 18.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13h
Bombones de cherry al pesto
1 godz.
Canapés de pan negro y salmón
3 Std.
Dátiles rellenos de queso con nuez caramelizada
20 min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Cóctel del Año Nuevo
20 min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50 Min
Rulos de salmón
1 godz. 35 min
Royal de foie con caramelo
1 Std. 50 Min
Espárragos blancos con emulsión de cilantro y berberechos
10 min
Emulsión de patata con pulpo
50 Min