Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Calamares
- 800 g de calamar fresco (1-2 unidades)
- 2 dientes de ajo
- 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 30 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal
- ½ guindilla roja seca sin pedúnculo ni semillas
Bao buns
- 200 g de leche
- 1 sobre de tinta de calamar
- 15 g de levadura prensada fresca
- 270 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de aceite de oliva
- 1 cucharadita de semillas de sésamo negro
- 500 g de agua
Montaje
- 150 g de mayonesa o alioli
- 10 g de lechuga romana (pequeñas)
- 50 g de pimiento rojo en juliana
- 50 g de pimiento amarillo en juliana
- Voeding
- per 4 unidades
- Calorieën
- 14285.9 kJ / 3414.4 kcal
- Eiwitten
- 173.1 g
- Koolhydraten
- 249.2 g
- Vetten
- 186.7 g
- Verzadigd vet
- 30.4 g
- Vezels
- 13.6 g
- Natrium
- 4024.7 mg
Alternatieve recepten
Mini gofres bravas
2h 30min
Rollito de salmón sobre tosta con parmesano
40min
Saquito de camembert
30min
Royal de foie con caramelo
1h 50 min.
Povitica
3 Std. 30 Min
Bao buns de coco con pollo hoisin
40min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3u. 15min
Panes al vapor (Bao buns)
30min
Panes al vapor con pollo teriyaki
30min
Pizza nero di sepia con pulpo y pesto de almendra
25min
Bao buns de secreto ibérico
2h 30min
Emulsión de patata con pulpo
50min