Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel de oricios
- 4 hojas de gelatina
- 120 g de caviar de oricios
- 3 huevos
-
300
g de leche evaporada
of 300 g de nata - 2 cucharadas de tomate frito estilo casero (40 g)
- ¼ de cucharadita de sal
- 24 de berberechos al natural (en conserva)
Mayonesa de jengibre y lima
- 100 g de mayonesa
- 1 pellizco de jengibre fresco rallado
- 10 g de zumo de lima
- 1 pellizco de piel de lima rallada
Montaje
- 24 biscotes redondos (mini tostas)
- 24 - 48 de berberechos al natural (en conserva)
- 1 pellizco de piel de lima rallada
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 501 kJ / 120 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 205.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13h
Centollos con cabrales y sidra
1 Std.
Brochetas de langostinos, beicon y piña con guarnición de verduras
45 Min
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1 Std.
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30min
Volcanes de Teneguia con mojo verde
25 Std.
Tomatitos raf (Queso roquefort con nueces)
4h 45 min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25min
Txangurro
1 Std. 10 Min
Crema de gambones
45 Min
Pastel de cabracho
2 godz. 50 min