Compatibele versies
Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Granola
- 20 g de dátiles sin hueso en trozos
- 15 g de agua
- 20 g de copos de avena
- 15 g de pipas de girasol
- 15 g de pipas de calabaza
- 10 g de aceite de girasol
Coulis de frutos rojos
- 200 g de frutos rojos frescos variados
- 50 g de azúcar
- 3 hojas de gelatina
- 250 g de foie mi-cuit de pato en trozos
- 40 g de vino Pedro Ximénez
- 250 g de leche
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 797 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 245.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Emulsión de patata con pulpo
50 Min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 Min
Aperitivo de queso con arándanos y jamón
15min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 Min
Ensalada con helado de queso roquefort y vinagreta de nueces
6j 15 menit
Dátiles rellenos de queso con granada y naranja
45 Min
Corona trenzada de espelta con queso, romero y tomates secos
1 godz. 50 min
Bombones de cherry al pesto
1 Std.
Tostas con bombón de salmón
2 Std. 30 Min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 Min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3 Std. 15 Min