Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomatitos
- 200 g de queso cremoso
- 200 g de queso roquefort
- 50 g de nata
- 60 g de nueces en mitades troceadas
Tierra de ciruelas
- 40 g de ciruelas pasas sin hueso en cuartos
- 20 g de crackers integrales
- 10 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
Baño tomatitos
- 8 - 10 gotas de colorante rojo
- 100 g de vino dulce
- 100 g de agua
- 25 g de azúcar
- 8 - 10 g de agar-agar (gelificante vegetal)
-
6
hojas de rúcula pequeñas en trozos
of 24 hojas de perejil fresco
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 728 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 307.3 mg
Alternatieve recepten
Crema de almendras con albóndigas muñeco de nieve
50min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6 godz. 45 min
Nidos de patata con crème fraîche y salmón ahumado
3h 20min
Milhojas de ibéricos con salsa de membrillo
1h
Salsa cóctel
5min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3u. 15min
Patatitas con mayonesa de caviar y salmón ahumado
45min
Tosta de cebolla caramelizada, secreto ibérico y torta del casar
50min
Tartaletas de pimientos confitados
45min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45min
Salsa a la pimienta
20min