Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomatitos
- 200 g de queso cremoso
- 200 g de queso roquefort
- 50 g de nata
- 60 g de nueces en mitades troceadas
Tierra de ciruelas
- 40 g de ciruelas pasas sin hueso en cuartos
- 20 g de crackers integrales
- 10 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
Baño tomatitos
- 8 - 10 gotas de colorante rojo
- 100 g de vino dulce
- 100 g de agua
- 25 g de azúcar
- 8 - 10 g de agar-agar (gelificante vegetal)
-
6
hojas de rúcula pequeñas en trozos
of 24 hojas de perejil fresco
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 728 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 307.3 mg
Alternatieve recepten
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3h 15 min
Foie gras (al vacío)
72 Std.
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Croquetas de gorgonzola, pera y nueces
9 godz. 30 min
Saquitos crujientes de rabo de ternera
4h
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50min
Rulos de salmón
1 godz. 35 min
Brochetas de rape con crema de almendra y azafrán
50min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 min
Roscón con mousse de salmón y langostinos
3 godz.
Crema fría de espárragos blancos con berberechos
5 min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6hod. 45min