Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema de trufa
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 75 g de azúcar
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
Esponja
- 100 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 130 g de harina de fuerza
Masa
- 120 g de azúcar
- 6 - 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 6 - 8 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 60 g de leche
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 2 huevos
- 15 g de levadura prensada fresca
- 30 g de agua de azahar
- 450 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- 170 g de chocolate con leche en trozos (1,5 cm)
Relleno, montaje y cobertura
- 40 g de aceite de girasol
- 250 g de chocolate blanco para postres en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1953.2 kJ / 466.8 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 52.4 g
- Vetten
- 25.6 g
- Verzadigd vet
- 15.2 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 52 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Roscón bombón
4 Std.
Roscón Kinder®
10h 30min
Tronco de Navidad con praliné
2 Std. 20 Min
Pizza fantasmagórica
1 Std. 45 Min
Povitica
3h 30min
Minirroscón de Reyes
3 Std.
Galletas con baño de chocolate y nueces pacanas
1h
Rolls de jamón y queso
45min
Árbol de Navidad de chocolate
1h 30min
Nata de trufa
8 godz. 15 min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h