Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de higaditos de pollo en trozos
- 50 g de brandy
- 1 cucharadita de pan rallado para espolvorear
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de contramuslo de pollo sin piel ni hueso en trozos de 1,5 cm
- 2 cucharaditas de tomillo seco
- 400 - 500 g perdiz escabechada en conserva deshuesada
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de nata
- 2 huevos
- 1200 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 727 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 260.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Croquetas de bacalao con pasas
8 Std. 45 Min
Mermelada de caqui, kiwi y naranja con jengibre
30min
Croquetas de merluza, gambas y espinacas
9 Std. 30 Min
Tarta de naranja confitada
2h 30min
Pudin de trucha
2 godz. 40 min
Pastel de cabracho
2 Std. 50 Min
Terrina de pavo con frutos secos
1h
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1h 30min
Croquetas de centollo
7 godz.
Quiche de cinco quesos con mermelada de higos
2h
Brazo de gitano de gambas y salmón
12 godz. 40 min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1h