Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de higaditos de pollo en trozos
- 50 g de brandy
- 1 cucharadita de pan rallado para espolvorear
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de contramuslo de pollo sin piel ni hueso en trozos de 1,5 cm
- 2 cucharaditas de tomillo seco
- 400 - 500 g perdiz escabechada en conserva deshuesada
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de nata
- 2 huevos
- 1200 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 727 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 260.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bonito en escabeche
24h 25min
Turrón de brie
2h 15 min
Caballa en escabeche de verdura y fresas
26h 10min
Tomates con cebolla marinados
25h
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34小时
Empanadillas de embutidos
2h
Solomillo de cerdo Wellington con duxelle de guisantes
1h 15 min
Paté de sidra asturiana
5 Min
Paté de anchoas
5 Min
Bolitas de queso con confitura de pimientos
40 min
Paté de quesos
15 Min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12 godz. 40 min