Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de higaditos de pollo en trozos
- 50 g de brandy
- 1 cucharadita de pan rallado para espolvorear
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de contramuslo de pollo sin piel ni hueso en trozos de 1,5 cm
- 2 cucharaditas de tomillo seco
- 400 - 500 g perdiz escabechada en conserva deshuesada
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de nata
- 2 huevos
- 1200 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 727 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 260.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hojaldre de endivias caramelizadas al balsámico
1 godz. 5 min
Carrilleras estofadas con salsa de arándanos
1h
Pudin de trucha
2u. 40min
Paté de higaditos al oporto con higos
5h 15min
Terrinas de foie trufado
74h
Carrilleras estofadas al whisky con higos
1 godz. 5 min
Croquetas de gorgonzola, pera y nueces
9h 30min
Carrilleras en salsa de oporto con chalotas y batatas
1h 10min
Crema de calabaza y langostinos
45min
Pudin de castañas
3h 15 min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45min
Torrijas con crema pastelera tostada
40min