Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 codornices
- 4 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta molida
- 1600 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 1 bandeja de cubitos de hielo
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de zanahorias en rodajas de 5 mm
- 150 g de cebolla en juliana
- 3 dientes de ajo en láminas
- 50 g de vinagre
- 2 hojas de laurel secas
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 cucharadita de pimentón
- 50 g de vino blanco seco
- 400 g de pochas cocidas (en conserva)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2733 kJ / 653 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 30.5 g
- Vetten
- 47.9 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 6.9 g
- Natrium
- 241.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fabada asturiana de mazapán
2h
Níscalos guisados
30 Min
Sopa de pescado donostiarra
1 Std.
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4 Std.
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13 Std. 30 Min
Croquetas de pulpo con mayonesa de tinta de calamar
13h
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1h 5min
Croquetas negras de chipirones
9h 45min
Caballa en aceite
24 Std. 50 Min
Menú: Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos - Tarta de manzanas
1 Std.
Carrilleras de ternera estofadas
9 Std.
Rabo de ternera a la Maestranza
6 Std.