Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 - 11 diente de ajo
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 200 g de carne picada de ternera
- 1 huevo
- 15 g de tomate concentrado
- 3 cucharadas de pan rallado
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón (y algo más para espolvorear)
- 1000 g de agua
- 1 pastilla de caldo de carne
- 50 - 80 g de picatostes
- 8 yemas de huevo
- 170 g de pan del día anterior en trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1275 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 794.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas pardinas con compango
2sa 50 dk
Pisto con patatas y huevos duros
45 min
Ensalada arcoíris
30min
Fabas con setas de primavera y perdiz (Cocción lenta)
18j 30 menit
Tartar de bacalao y sandia
40min
Crema de calabacín
35min
Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro
34h
Pudin de perdiz
26 Std. 15 Min
Aceite con tomates secos, romero y tomillo
15 Min
Arroz con leche al estilo asturiano
1h
Solomillo Wellington con puré de patata, zanahorias y salsa de vino dulce (MEATER)
2 Std. 40 Min
Lasaña 3.0
1 godz. 30 min