Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de careta de cerdo precocida en trozos (oreja y morro)
- 1600 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 1 - 2 chorritos de aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de sal gorda
- ½ cucharadita de pimentón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 993.7 kJ / 237.5 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 250.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carpaccio de pulpo a feira
3h 30min
La granja de huevos
40min
Pulpo à Lagareiro - Portugal
1 godz. 30 min
Cazuela de rape rusadir
1 godz.
Rabo de ternera a la Maestranza
6 Std.
Callos a la madrileña
1h 50min
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1 godz. 30 min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17 Std.
Pulpo a feira con cachelos
55 min
Paella de pollo y marisco XXL
1 godz.
Paella del senyoret
1 godz. 30 min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25min