Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan sin gluten
- 80 g de trigo sarraceno en grano
- 240 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar moreno
- 250 g de harina panificable sin gluten Schär® Panificable
- 1 cucharadita de sal
- 15 g de aceite de oliva
Sopa de pescado
- 30 g de aceite de oliva
- 120 g de gambas crudas peladas
- 300 g de anillas de calamar
- 1 diente de ajo
- 60 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 100 g de vino blanco
- 80 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 300 g de filetes de pescado blanco sin piel, en trozos de 4-5 cm
- 400 g de mejillones frescos limpios
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo), picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2927 kJ / 699 kcal
- Eiwitten
- 55.1 g
- Koolhydraten
- 78.1 g
- Vetten
- 19.3 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 11.8 g
- Natrium
- 1885.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanada murciana de atún
45 min
Croquetas de sopa de picadillo
9 Std. 30 Min
Buñuelos de bacalao y patatas
30 min
Albóndigas de ternera con patatas y guisantes
1h
Sopa de mariscos
1h 30 min
Cuajada con crumble
2 godz. 10 min
Salmón marinado a la plancha con ensalada
1h 10 min
Bizcocho con peras al vino
26hod. 30min
Menú: Sopa de Verduras. Albóndigas con coles de Bruselas
1h
Queso fresco para untar (sin lácteos)
12h 10 min
Tarta de calabaza sin gluten
2h 30 min
Albóndigas de bacalao y salsa de limón
30 min