Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de garbanzos secos castellanos
- 1000 g de agua caliente
- 2 cucharaditas de sal
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de boletus frescos
- 150 g de chorizo semicurado en rodajas de 1 cm
- 75 g de jamón curado en dados
- 100 g de zanahoria en trozos de 2 cm
- 30 g de apio en trozos
- 800 g de caldo de pollo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2221 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 34.6 g
- Vetten
- 30.1 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 12.5 g
- Natrium
- 2253.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de judías blancas con hortalizas
20 min
Judías blancas con patatas al aroma de romero con salsa de tomate
20 min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2 godz. 45 min
Pollo guisado con patatas y piquillos (Cocción lenta)
2 godz. 40 min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
40min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14 godz. 25 min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17 Std. 30 Min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14h 55min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14 Std. 30 Min
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50min
Judías pintas con verduras
35 min