Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)

Garbanzos con boletus y chorizo (Cocción lenta)

3.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 12u.
4 raciones

Ingrediënten

  • 250 g de garbanzos secos castellanos
  • 1000 g de agua caliente
  • 2 cucharaditas de sal
  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 500 g de boletus frescos
  • 150 g de chorizo semicurado en rodajas de 1 cm
  • 75 g de jamón curado en dados
  • 100 g de zanahoria en trozos de 2 cm
  • 30 g de apio en trozos
  • 800 g caldo de pollo

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 2253.9 mg
Eiwitten 30.5 g
Calorieën 2221 kJ / 531 kcal
Vetten 30.1 g
Vezels 12.5 g
Verzadigd vet 7.2 g
Koolhydraten 34.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...