Ternera con salsa de setas en cocción lenta

Ternera con salsa de setas en cocción lenta

4.2 30 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 45min
4 raciones

Ingrediënten

Carne
  • 50 g de cebolla en trozos
  • 1 diente de ajo
  • 40 g de aceite de oliva
  • 100 g de vino tinto
  • 800 g de carne de ternera en trozos de 3 cm
  • ½ pastilla de caldo de carne desmenuzada
  • 300 g de agua
  • 2 hojas de laurel secas
  • 2 ramitas de tomillo fresco
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
Salsa de champiñones
  • 40 g de cebolla en trozos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 200 g de setas frescas (de cardo, de ostra, portobello,etc...)
  • 100 g de nata
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 1 - 2 ramitas perejil fresco (solo las hojas), picadas
  • 20 g de harina de trigo

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 1187 mg
Eiwitten 31 g
Calorieën 2798 kJ / 668 kcal
Vetten 50 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 28 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...