Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de agua
- 1500 g de pulpo congelado crudo (descongelado)
- 500 g de cebolla en octavos
- 4 dientes de ajo en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- 1 - 2 cucharadas de pimentón
- 200 g de vino tinto
- 2 pellizcos de sal (optioneel)
- 200 g de arroz
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2650 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 62.7 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 874.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con gambas al estilo cantonés (Cocción de arroz)
50min
Conejo asado en piedra de sal rosa con romesco
1h
Sepia en salsa de pimiento rojo con arroz blanco
1h 30min
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50min
Pappardelle con langostinos y boletus salteados en salsa de foie
1h 10min
Pulpo à Lagareiro - Portugal
1h 30min
Pulpo y crema de calabacín
1h 25min
Ensalada de lentejas en samfaina
1h
Paella (Cocción de arroz)
55min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25min
Paella mixta rústica
1h
Arroz negro con gambones y sepia
45 min